Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Update - Informacja

Exedrion
 Share

Recommended Posts

logo zmniejszone.png

Witajcie gracze!

Jakiś czas temu ogłosiliśmy że pracujemy nad update którego celem będzie urozmaicenie rozgrywki oraz zwiększenie maksymalnego poziomu postaci. Poniżej chcemy wam bardziej szczegółowo opisać co będzie zawierał ten patch.

Najważniejszym punktem tego jest oczywiście zwiększenie maksymalnego poziomu ze 105 na 120.
W związku z tym wprowadzone zostaną następujące zmiany:

arrow.pngNowa mapa do expa, dostępna od poziomu 105
arrow.pngNowe dungeony
arrow.pngNowy dungeon grupowy
arrow.pngNowe misje fabularne
arrow.pngNowy biolog!
arrow.pngLegendarny boss!
arrow.pngSystem craftingu ulepszaczy do nowego setu (Te ulepszacze nigdy nie będą dropiły normalnie)
arrow.pngNowy Set PvP oraz Exp
arrow.pngZbroje Hwang bez limitu czasowego dla osób której wbiją jako pierwszy 120 poziom na danej klasie postaci!
(Wojownik, Sura, Ninja, Szman)

Poniżej przedstawiamy wam też dodatkowe modyfikacje które zostaną wprowadzone:

arrow.pngSystem Wonów
arrow.pngNowe kostiumy
arrow.pngNowe nakładki
arrow.pngNowe fryzury
arrow.pngNowe wierzchowce
arrow.pngUdogodnienia w dropie (filtr dropu na 90% będzie)
arrow.pngKosz umożliwiający usunąć przedmioty
arrow.pngZmiany dla mniejszych poziomów umilające rozgrywkę

Więcej informacji na temat update, zapowiedź oraz data wprowadzenia zostaną dodane wkrótce!

belka-logo.png

• Like 6
  • Super 8
  • Haha 1

3.gif.f8fca12cd91029d08e507d606e59da8f.gif

Mam nadzieję, że będzie w tym zaimplementowana zmiana w punktacji kilofa bo te 6000 na +1 to jest nieśmieszny żart z globala. Albo podzielić wszystkie wartości przez 10 co i tak dalej od +3 znowu wróci na absurdalnie duże liczby, a najlepiej zrobić podobnie do wędki czyli każdy lvl kilofa to stałe +600 punktów do zdobycia.

+0 - 600 pkt
+1 - 1200 pkt
+2 - 1800 itd

Dodatkowo administracja musi pamiętać o możliwości wydawaniu yangow bezpośrednio u NPC, by te yangi jednak z serwera uciekały. Bo obecnie są tylko przekazywane między graczami.

dobra robota! Czekamy na dalsze info! 

• Super 1

W dniu 19.03.2022 o 05:05, xoxoxo napisał:

a moze system z rankingiem? top1 bosy/metki itp 😄

a jak nie ranking to chociaż podgląd:

ilość zabitych potworów:
ilość zniszczonych metinów: 

itd..

Skrzynki postaci byłyby na duży + ..

Trzeba nadążać nad konkurencją 😛 niestety jeszcze trochę tu brakuje, serwer jakby sprzed kilku lat, ostatnio dużo się pozmieniało na serwerach prywatnych. Zaktualizujcie go do dzisiejszych standardów 🙂

• Like 2

J

9 godzin temu, marcimarc12 napisał:

a jak nie ranking to chociaż podgląd:

ilość zabitych potworów:
ilość zniszczonych metinów: 

itd..

Skrzynki postaci byłyby na duży + ..

Trzeba nadążać nad konkurencją 😛 niestety jeszcze trochę tu brakuje, serwer jakby sprzed kilku lat, ostatnio dużo się pozmieniało na serwerach prywatnych. Zaktualizujcie go do dzisiejszych standardów 🙂

Jeśli chodzi o nadążanie za konkurencja, to przede wszystkim optymalizacja clienta, jest strasznie źle z nim.

W niektórych momentach aż się nie chce wchodzić do m1 jinno

Pozdrawiam

Proponuję dodać coś żeby można było dropić klucze na smoka. O każdej godzinie respa na gienkach na każdym CH są obstawione przez 105 lvl i dropniecie choć jednego klucza graniczy z cudem. A jak wiem żeby wejść na smoka potrzeba mieć 18 krętych. Wbiłem celowo 80+ ale gram sobie solo i gra na tym etapie dla mnie przestała być przyjemna. Niestety przykre to jest że żeby tu fajnie spędzać wolny czas trzeba się zatrzymać na 75 lvlu bo dalej to nie ma sensu. 

49 minut temu, FabsoN napisał:

Proponuję dodać coś żeby można było dropić klucze na smoka. O każdej godzinie respa na gienkach na każdym CH są obstawione przez 105 lvl i dropniecie choć jednego klucza graniczy z cudem. A jak wiem żeby wejść na smoka potrzeba mieć 18 krętych. Wbiłem celowo 80+ ale gram sobie solo i gra na tym etapie dla mnie przestała być przyjemna. Niestety przykre to jest że żeby tu fajnie spędzać wolny czas trzeba się zatrzymać na 75 lvlu bo dalej to nie ma sensu. 

Exp do 85, lataj razadora i azreala na przemian. Doinwestuj w eq , wbij 105lv i pokaż im kto rządzi 😎 , nikt nie powiedział że będzie łatwo 😉

• Like 1

Godzinę temu, kuramapower napisał:

Exp do 85, lataj razadora i azreala na przemian. Doinwestuj w eq , wbij 105lv i pokaż im kto rządzi 😎 , nikt nie powiedział że będzie łatwo 😉

Tak czułem że znajdzie się ktoś kto nie zrozumie o co chodzi. Nie każdy ma czas grać 4-5h + dziennie ( rano wstanie szkoła do 14;00 i kita na metina ) 😉

Czas mój ogranicza się do grania solo i zrobienia max 1 Azraela ( Praca, odbieranie dzieci ze szkoły trening z nimi i dopiero czas na metina ).  Uważam że jest tu kupa osób co ma podobną sytuacje, Na pierwszej i drugiej edycji było fajne rozwiązanie dla każdego ( 2 generał lotny po całej grocie ). 

To graj na easy, skoro nie masz czasu na hardy… nie ma co lamentować, tylko zastanowić się na co masz czas, a na co nie masz 😉

Edited by Marianzgd

11 godzin temu, Marianzgd napisał:

To graj na easy, skoro nie masz czasu na hardy… nie ma co lamentować, tylko zastanowić się na co masz czas, a na co nie masz 😉

Nigdy nie grałem na easy i nie zagram 🙂 jakjak widzisz nie napisałem nic że jest tutaj ciężko itp. napisałem tylko odnośnie jednego szczegółu. Lotny generał byłby sprawiedliwy dla każdego a nie dla 2 gildii które nie dają innym gracza do nich dojść.

13 minut temu, DarkM0nkey napisał:

Wystarczy ustawić się o dobrej godzinie i napewno kilka uda ci się ubić 😄

Xd? Pisałem już o tym dużo wyżej 🙂

Również uważam że powinien być dodany chociaż 1 lotny generał. Oczywiście generalny muszą respic się w stałych miejscach aby była rywalizacja aczkolwiek dodanie 1/2 ale myślę że jednego lotnego generała na pewno by nie zaszkodziło a wręcz pomogło 

• Super 1

Share

• Create New...